Tordenskiold Buffet

Her kan du sammensætte din egen Tordenskiold Buffet blandt de mange forskellige retter vi tilbyder Du skal vælge lige mange hovedretter og tilbehørsretter.

 

Hovedretter

 

Lune retter

Gode, klassiske danske frikadeller af svinekød

Krydrede pølser af oksekød fra Slagter Lampe i Sønderjylland

Nystegte kyllingefrikadeller

Saftige stykker kyllingefilet på spyd vendt i indonesisk Satay-marinade

Kyllingevinger vendt i marinade af bornholmsk sennep og lavendelhonning

Saftige kyllingevinger i sprød og krydret panering

Falafler med kikærter, hvidløg, spidskommen, løg og persille

Grønstsagssouffle med dampet broccoli

Mini burritos med oksekød, peber, majs, bønner, tomat og krydderier

Klassisk Quiche Lorraine tærte med røget flæsk, gruyere-ost og æg

Nybagt tærte med porre og bacon

Nybagt tærte med laks og spinat

 

Kolde retter

Fiskefrikadeller af friskhakket torskefilet, dertil vores egen remoulade

Stegte sild fra Nordatlanten i krydret lage

Atlanto sild i karry dressing

Laksepate med dildcreme

Grønlandske rejer med citron og vores egen hjemmerørte mayonnaise

Skaldyrspate med krebsehaler - dertil vores egen peberrodscreme

Skinke i skiver med italiensk salat

Spansk lufttørret chorizo med picholines oliven

Lufttørret skinke

Fransk Landpate med cornichoner

Bagt leverpostej m. bacon og rødbeder syltet med solbær, peberrod, stjerneanis mm.

Sønderjysk sylte med dijonsennep

Roastbeef med vores egen hjemmerørte remoulade og sprøde, ristede løg

 


 

Tilbehørsretter

 

Oste

Brie, emmentaler & gouda

Brie, gedeost & gouda

Gedeost, emmentaler & danablue

 

Salater

Pastasalat med tomat, kalamata oliven og græsk feta

Pastasalat med sprøde majs, græsk feta, hvidløg og basilikum

Klassisk kartoffelsalat pyntet med agurk

Kartoffelsalat med yoghurtdressing, bornholmsk sennep, agurk og dildspidser

Tzatziki med agurk, dildspidser og hvidløg

Grøn salat med iceberg, cherrytomater, sprøde majs og ærter samt vores hvidløgsdressing

Coleslaw salat med gulerødder, rosiner, hvidkål og dressing

Tomatsalat med solmodne cherrytomater, grofthakket rødløg og mozzarella

 

Øvrigt tilbehør

Pasta med solmodne cherrytomater vendt i balsamico med basilikum og hvidløg

Pasta vendt i basilikumpesto og drysset med pinjekerner

Hvedekornspilaf med grillstegt zucchini, peberfrugt og pastinak

Sprøde Haricort Verts vendt i friskhakket hvidløg og græsk jomfruolivenolie

Solmodne cherrytomater

Helbladet spinat med friskhakket hvidløg

Rødkål syltet med æbler, allehånde, sort peber, laurbærblade, kanel og kommen

 

Brød & smør

Nybagt ciabattabrød og kernerugbrød med det gode økologiske smør fra Naturmælk)

Nybagte flutes med det gode økologiske smør fra Naturmælk

Nybagte fuldkornsflutes med det gode økologiske smør fra Naturmælk

Udvalg af spændende kiks fra Danmark og resten af Europa

Udvalg af klassiske engelske økologiske havrekiks

 

 

Minimum 15 kuverter