Gæste hilsner

Nedenfor er et lille udpluk af de rigtig mange kommentarer vi har fået fra vores gæster.

Af hensyn til vores mange private kunder kan vi ikke offentliggøre deres navne her på siden.

 

 

 


Tak for telefonsamtalen – trods tekniske problemer – jeg glæder mig til at nyde din udsøgte service endnu engang.

Vi er en forskningsgruppe, der får besøg af nogle internationale eksperter og vi skal bruge de to dage på at blive klogere – og så er der intet bedre sted end i den dejlige atmosfære hos dig.


Vi er meget glade for, at arrangementet som du var en vigtig brik i, kom til at fungere til alles overvældende begejstring. Der er stor ros til dig for de lækre formiddagssnitter, sejlturens musserende vin og frugt, frokosten og kage / chokolade til kaffen. Teen har fået særlig rosende omtale af de inkarnerede tedrikkere. Vegetaren og veganeren synes også deres mad var lækker. Alt-ialt har alle vores gæster givet os en meget positiv tilbagemeldning på hele arrangementet og din mad, og rosen vil vi gerne give videre.


Tak for et rigtig godt arrangement, alt var fuldt tilfredstillende og mere til.


Tusind tak for i går aftes. Indrømmet vi var lidt skeptiske. Men det fik I gjort til skamme. Det er jo ingen sag at have gæster i sit eget hjem når I møder op med alt hvad der skal bruges af service og lækker mad. At vi helt og holdent blot kunne koncentere os om vores gæster, gjorde det dejligt afslappet at holde min 60-års fødselsdag. Meget stor tak til jer. Og i øvrigt jeres priser er fantastik rimelige. Vi håber vi kan gøre brug af jer en anden gang.


Selv tak for sidst – vi nød virkeligt at være på byvandring og mødes i de dejlige rammer hos dig.


Jeg vil gerne sige dig så mange, mange tak for en vidunderlig eftermiddag, som du havde beredt til os lørdag den 3.

Alle var så fornøjede, nød at være hos jer, nød maden og overraskelsen, for ingen kendte dig i forvejen undtagen Lise Lotte, Kristian og Joakim.

Det var en meget dejlig buffet, utrolig flot sat op og og meget, meget velsmagende. Det hele tog sig så flot ud, da vi kom ind.

Det var tydeligt, at der var lagt meget arbejde deri, dit design af servietter, blomster, maden, ja hele opstillingen på buffetbordet.

Jeg er meget glad for at det var muligt at tilføje mine personlige ønsker.

Jeg har fået masser af glade tilbagemeldinger i dag, og hvor er sådan en dag med Peter & Pingss fremragende tur på Christianshavn og din modtagelse og buffet og omhu med os - hvor er den meget anderledes og meget morsommere end en middag, som varer (ofte) 5 timer og hvor man sidder med de samme (få) mennesker en hel aften.


Meget stor tak for i går. Det var en virkelig fornøjelig aften. Først en meget interessant og levende guidetur med en utrolig vidende og hyggelig guide. Derefter hen på jeres fantastiske sted og dels opleve en gammel københavner-ejendom indenfra, dels at nyde jeres yderst veltillavede Tordenskjolds buffet efterfulgt af kaffe og den lækre chokoladetærte. Husk at du lovede at sende opskriften på den hjemmelavede lemon-curd creme. Stor tak også for jeres utrolig venlige og opmærksomme måde at være på.


Tak for en god buffet - jeg skal huske at anbefale jer, ligesom jeg selv har fået jer anbefalet.


Selv tak - alle var godt tilfredse med både lokaler og forplejning :))


Tusind tak for et yderst vellykket arrangement ved vores datters dåb i søndags. Jeres koncept gjorde det meget overskueligt for os at holde barnedåben i vores lejede lokaler. Det er fantastisk som I møder op med en samlet pakke, af glas, tallerkner, bestik - ja alt hvad der skal bruges og mens vi var i kirke arrangerede det hele så utroligt lækkert og indbydende. Vores gæster har meldt meget positivt tilbage for den lækre mad og den velsmagende æbletærte. Alle var meget mætte. Det er utroligt I kan levere det til den pris. Vi vil anbefale jer videre og helt sikkert selv benytte jer igen.


Tusind tak for en dejlig middag gæsterne var så imponeret over arrangementet, undskyld jeg først hører fra mig nu, jeg har været på ferie og er først kommet hjem idag.


Tak for en meget vidunderlig aften - ikke mindst på grund af din dejlige mad og Zahrens skønne spisestuer. Jeg vil helt sikkert besøge jer igen.


Tak for en hyggelig aften og god mad.


Tusind tak - det var virkelig udsøgt mad og tip top betjening!


Tak for rigtig dejlig mad og god betjening. Vi spreder rygterne.


Først og fremmest siger jeg tusind tak for en meget vellykket aften i går i Sværtegade. Alt var perfekt, lækkert og vel serveret. Jeg håber også, at du fornemmede tilfredsheden med aftenens forløb.


Tak for din mail og for arrangementet i går. Alle var meget tilfredse med hele konceptet J

Jeg glæder mig til selv til at smage på torsdag.

Mange tak for i går. Det var utrolig lækker mad og service, hvordan kan I gøre det så billigt??


Som altid er det en lækker anretning.


Tusind tak – alle var begejstrede og meget, meget mætte.


Tak for en overdådig festmiddag her til aften.


Ærede Zahr Peter. Vi er stolte over at blive inviteret til den Zahr'lig brunch. Alt delikat, inklusiv atmosfæren her.


Tak for i dag. Lige fra lækker morgenmad henover en dejlig frokostbuffet, inspirende guidetur om eftermiddagen, sluttende med alletiders middag. Gode og meget charmerende rammer til et daglangt møde.


Udsøgt - en fornøjelse at være hos dig - god mad - godt selskab - godt sted.


Tusind tak for et supergodt arrangement i forbindelse med Anders 40-års jubilæum.

Det har været en fornøjelsen at møde Zahren og gæste hans spisestuer. Maden og vinen har været fortræffelig. Lokaliteterne raffineret og der tilbagestår nu blot at sige - TAK!


Kære Zahren. Meget stor tak for jeres arrangement ved min mands firma-jubilæum den 12. Jeres Tordenskjold buffet med vores valgte tilkøb var utrolig velegnet. Selvom vi havde inviteret hele 150 gæster, følte vi at alt var i trygge hænder hos jer. Buffeten tog sig hele tiden meget indbydende ud. Hurtigt og diskret var fadene hele tiden fyldt op. Det var vores indtryk at alle gæsterne var mætte, glade og tilfredse. Vi har fået rigtig, rigtig mange flotte tilbagemeldinger som jer herved gerne vil give videre. Vi vil helt sikkert gøre brug af jer igen.


Tak for i går. Det var et meget fint arrangement for vores lille firma-gruppe. Super koncept at vi blev afhentet af jeres guide ved vores kontor. Derefter levende og spændende guidetur for til sidst at blive bragt til jeres stemningsfulde og charmerende spisestuer hvor bordet stod smukt dækket og en indbydende buffet ventede. Tak for den rigtig gode stemning som I med jeres væremåde er med til at skabe. Alt det for kun 148 pr. person - hvordan kan I gøre det til den pris???